Ξεκίνησε η ενεργοποίηση καρτών ATH.ENA Card για τους Λιμενικούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.5.19

Ξεκίνησε η ενεργοποίηση καρτών ATH.ENA Card για τους Λιμενικούς



Ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης των προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card για τις μετακινήσεις των Λιμενικών στην πρωτεύουσα.

Τα στελέχη θα πρέπει να μεταβούν άμεσα και το αργότερο έως 30-05-2019 στα σημεία έκδοσης και να τις ενεργοποιήσουν προκειμένου να αρχίσει κανονικά η χρήση τους.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο/η κάθε κάτοχος κάρτας, έχουν ως εξής:


  1. Μεταβαίνει σε ένα από τα 300 «Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Καρτών» (ΑΜΕΚ) του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 
  2. Στην αρχική οθόνη του ΑΜΕΚ, επιλέγει τη γλώσσα που επιθυμεί και στη συνέχεια, την επιλογή «Επιδότηση» από το βασικό μενού. 
  3. Τοποθετεί κατακόρυφα την προσωποποιημένη ATH.ENA Card στην υποδοχή που βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της πρόσοψης του ΑΜΕΚ. 
  4. Η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα, εάν η συγκεκριμένη κάρτα δικαιούται επιδότησης και στην περίπτωση αυτή, ο επιβάτης επιλέγει το «ΟΚ» για να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης της κάρτας του. Προσοχή: όσο διαρκεί η φόρτιση του κομίστρου δεν πρέπει να αφαιρεθεί η κάρτα από την υποδοχή. 
  5. Με το πέρας της διαδικασίας, ο επιβάτης αφαιρεί την κάρτα από την υποδοχή και παραλαμβάνει την απόδειξη από τη θύρα εξόδου. Η κάρτα έχει φορτιστεί με το δωρεάν κόμιστρο και είναι έτοιμη προς χρήση.