Γιάννης Μαρκάκης : Ο απόλυτος νικητής των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.5.19

Γιάννης Μαρκάκης : Ο απόλυτος νικητής των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ



Έγινε και επίσημα γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών της μεγαλύτερης Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αυτή της Αττικής Πειραιά και Νήσων . Από τις πληροφορίες μας ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι ο συνδυασμός " Μαζί για την Ένωση" και ο νέος συνδικαλιστικά επικεφαλής της Γιάννης Μαρκάκης.

Ο νέος επικεφαλής του συνδυασμού αν και δεν είχε πολύ χρόνο για να μπορέσει να ενημερώσει τους συναδέλφους του,  κατάφερε με το ήθος του και τον ανιδιοτελή αγώνα  να συσπειρώσει μια μεγάλη μερίδα μελών, που ήθελε την πραγματική αλλαγή  και να τα βάλει με ένα πελατειακό κατεστημένο χρόνων που είχε φέρει την Ένωση σε τέλμα.

Τα μελη της ΕΠΛΣΑΠΝ έστειλαν το μήνυμα τους και έδωσαν το πράσινο φως στον Γιάννη Μαρκάκη  να φέρει την αλλαγή και την ενότητα στην Αττική.

Οι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη τους σε αιωνόβιους συνδικαλιστές και έδωσαν την ευκαιρία να ηγηθούν συνάδελφοι καθαροί με κύριο μέλημα τους τον ιδιο τον συνάδελφο.

Την Πεμπτη 09/05 θα ξεκινήσει και επίσημα η καταγραφή των σταυρών στους υποψηφίους όπου και θα ξέρουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πάρει τα ινία της Ένωσης.

Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών ας φέρουν επιτέλους την ενότητα στο συνδικαλιστικό μας κίνημα με μια ευχή  για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και καλή δουλειά στην επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας

Φωνή Λ.Σ.