Ευχές Προέδρου ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΣΠ. στο νεο Προεδρείο και στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.5.19

Ευχές Προέδρου ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΣΠ. στο νεο Προεδρείο και στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ

Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος μεταφέρω στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ ΤΣΙΑΝΟ ΠΑΝ. , στο νέο Γ.Γραμματέα κ. ΚΥΡΑΝΗ Κ. . , τον Υπεύθυνο των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων ΚΟΥΖΗ Β. αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ , τις  ευχές του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ  , για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβανουν εν μεσω μιας περίοδου που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ, ημέρα με την ημέρα, διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται, γίνονται δυσκολότερα και οι λύσεις τους απαιτούν την άμεση και τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια των Σωματείων που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, το κάθε ένα από την πλευρά του και στο μέτρο που του αναλογεί αλλα και με κοινές διεκδικήσεις ,συσπείρωση και ένωση δυνάμεων.

Επίσης χαιρετίζουμε τη συστράτευση των δυνάμεων τους και την υποστήριξη στο νέο Προεδρείο απο το οποίο προσδοκούμε και ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία.

Επισημαίνουμε ότι θα συμπλεύσουμε, θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε, αποτελεσματικές ενέργειες για το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε και με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε προσπάθειες για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του ,και για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους .

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ