Γιάννης Μαρκάκης για τα παραλειπόμενα των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.5.19

Γιάννης Μαρκάκης για τα παραλειπόμενα των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Οι εκλογές της ΕΠΛΣΑΠΝ τελείωσαν με κάποια παραλειπόμενα  όπως αναφέρει και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση".

 Ενώ από την πρωτη μέρα η παράταξη του Γιάννη Μαρκάκη ήταν ο νικητής των εκλογών ως δια μαγείας και μετά από τις απίστευτες 22 ημέρες καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, βρέθηκαν  28 άκυρα ψηφοδέλτια που ανέτρεψαν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ο μόνος εγγυητής για να διαφυλάξει την αληθινή  βούληση των συναδέλφων.

Σας παραθέτουμε ανακοινωση του επικεφαλής του συνδυασμού " Μαζί για την Ένωση "



" Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

Δεδομένου των όσων συνέβησαν σας ενημερώνω ότι παρά την εντολή που μου δόθηκε από εσάς να ηγηθώ της μεγαλύτερης ένωσης του Λιμενικού Σώματος και παράλληλα να φέρω εξυγίανση στον πολύπαθο από αιώνιους καρεκλοκένταυρους συναδέλφους στο χώρο, αυτό κατέστη ανέφικτο.

Κρίθηκαν άκυρα ψηφοδέλτια που διαμόρφωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και  μετέτρεψαν την νίκη σε ήττα και τον τελευταίο λόγο να το κρίνει αυτό,θα έχει πιθανών η Ελληνική δικαιοσύνη.

Μετά την καταμέτρηση κιόλας έγιναν μυστικές συνεργασίες-συμφωνίες προκειμένου να μην μας δώσουν την ευκαιρία να φέρουμε την αλλαγή που οραματιστήκαμε.


Για την ώρα θέλω να σας πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη σας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω μέχρι τέλους με την δύναμη που μου δίνετε καθώς όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι οι ηθικές μου αρχές είναι πάνω από ενώσεις και αξιώματα.

Ότι και να γίνει εγώ και ο συνδυασμός μου αισθανόμαστε νικητές και θα επιβιώσουμε μέσα στην ανθρωποφαγία που θέλουν να επικρατεί,κοιτώντας σας στα μάτια καθαρά έντιμα σαν συνάδελφος προς συνάδελφο.

Με εκτίμηση ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Μαζί για την Ένωση’’
Μαρκάκης Γιάννης "