Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. μπροστάρης στην εύρεση ομαδικής ασφάλειας υγείας για τους συναδέλφους μας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.5.19

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. μπροστάρης στην εύρεση ομαδικής ασφάλειας υγείας για τους συναδέλφους μας

23

Ο Σύλλογος Μέριμνας  Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος δημιουργήθηκε με μοναδικό όραμα την μέριμνα των συναδέλφων μας καθώς επίσης και την εξασφάλιση ειδικών συμφωνιών για την ευνοϊκότερη διαβίωση όλων μας.

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας ως γνώμονα την προτεραιότητα που οφείλουμε να επιδείξουμε στην υγεία μας, σας ενημερώνουμε πως έχουμε ξεκινήσει διεργασίες για εξεύρεση Ομαδικού προγράμματος Υγείας για τους συναδέλφους  μας και τις οικογένειές τους.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της ομαδικής ιδιωτικής ασφάλισης είναι η συμπληρωματική χρήση της, σε πιθανές ελλείψεις στις παροχές του κρατικού φορέα, λειτουργώντας αντισταθμιστικά στις μειώσεις των εισοδημάτων μας.

Γνωρίζοντας πως μια τέτοια παροχή θα ενδιέφερε μεγάλο αριθμό συναδέλφων - εξαιτίας του χαμηλού ασφαλίστρου σε σχέση με ένα αντίστοιχο ατομικό πρόγραμμα υγείας - ζητάμε την δική σας εκδήλωση  ενδιαφέροντοςΗ διαπραγματευτική μας ισχύ εξαρτάται από το πλήθος των ενδιαφερομένων.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτική η εκδήλωση ενδιαφέροντος ως προς την σύναψη του Ομαδικού Συμβολαίου Υγείας, παρόλα αυτά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσοι συνάδελφοι πραγματικά ενδιαφέρονται, ώστε να ολοκληρωθεί όσο τα δυνατόν γρηγορότερα η διαδικασία ευρέσεως της ευνοϊκότερης προσφοράς για όλους μας. 


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,   

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. 

Πηγήhttp://www.symels.gr/