Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων, διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.12.21

Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων, διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους


 

  1. Ανακοινώνεται ότι, οι Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων, ανά ειδικότητα και κατά σειρά επιτυχίας, υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, όπως αυτοί καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, αναρτήθηκαν την 16-12-2021, ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

  2. Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους Πίνακες Επιτυχόντων, κατατάσσονται απευθείας στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας, με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με το εν λόγω π.δ. καθορίζεται η ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων. Το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καλεί τους επιτυχόντες για κατάταξη στην προκαθορισμένη ημερομηνία με Εγκύκλιο Διαταγή Πρόσκλησης Κατάταξης, η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».