Συνάντηση υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον διοικητή της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ περιοχής Ατλαντικού για θέματα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.12.21

Συνάντηση υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον διοικητή της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ περιοχής Ατλαντικού για θέματα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού


 Θέματα που αφορούν στη θαλάσσια επιτήρηση, την φύλαξη των συνόρων και τις προκλήσεις ασφαλείας στο θαλάσσιο περιβάλλον, το μεταναστευτικό ζήτημα και τις μεθόδους αντιμετώπισής του από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών του υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση με τον διοικητή της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ περιοχής Ατλαντικού (Atlantic Area Commander U.S. Coast Guard) αντιναύαρχο Steven D. Poulin, στην Αθήνα.

Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα αναβάθμισης της συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ.

Τον Αμερικανό διοικητή συνόδευε ο ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα πλοίαρχος Michael E. Biery και επιτελείς του.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.