Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν από το Λιμενικό πέντε παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.12.21

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν από το Λιμενικό πέντε παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους


 Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών, καθώς και του 37χρονου (επίσης αλλοδαπού) διακινητή τους, προέβησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου τους πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα.


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.