Τοποθέτηση δύο επικουρικών ιατρών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.12.21

Τοποθέτηση δύο επικουρικών ιατρών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών


 Την τοποθέτηση δύο επικουρικών ιατρών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα ενός έτους, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σύμβασης εργασίας μεταξύ αυτών και του διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.


Πρόκειται για έναν γαστρεντερολόγο και μία ρευματολόγο.


Το επικουρικό προσωπικό που προσλαμβάνεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έχει όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις, οι οποίες διέπουν το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Σύμφωνα με το υπουργείο οι απαιτούμενες πιστώσεις για τη μισθοδοσία των εν λόγω υπαλλήλων έχουν εξασφαλισθεί. Το ανωτέρω προσωπικό μετά τη λήξη των συμβάσεων απολύεται αυτοδίκαια, χωρίς δικαίωμα ανανέωσης.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.