Αλιευτικός έλεγχος στην Στυλίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.12.21

Αλιευτικός έλεγχος στην Στυλίδα


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο πλαίσιο περιπολίας, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ στη θαλάσσια περιοχή Θεολόγου, εντοπίστηκε Ε/Π-Α/Κ σκάφος με το οποίο είχε διενεργηθεί αλιεία με χρήση του αλιευτικού εργαλείου “ΔΙΧΤΥ ΤΡΑΤΑΣ ΒΥΘΟΥ”.

Κατά τη διάρκεια της αλιευτικής επιθεώρησης, εντοπίστηκαν επί του καταστρώματος του εν λόγω σκάφους και κατασχέθηκαν, δίχτυ με σάκο 50 ΜΜ ρομβοειδές, χωρίς ο πλοιοκτήτης να κατέχει ειδική άδεια αλιείας για χρήση του εργαλείου αυτού, καθώς και τα κάτωθι αλιεύματα:

-160 kg του είδους “ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ” και

-5 kg του είδους “ΚΑΡΑΒΙΔΑ”.

Από το Γ' Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.