Ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.12.21

Ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Θράκη, πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Ενημερώθηκε για την αποστολή, το έργο, καθώς και για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σώματος, των Σχηματισμών και των Μονάδων υπαγωγής του. Από την έδρα του Δ΄ ΣΣ, ο κ. Χαρδαλιάς συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Αρχιφύλακα και το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου «Πλαγιών – Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη».

Στη συνέχεια, ο ΥΦΕΘΑ, Ν. Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, επισκέφτηκε τα Στρατόπεδα «Επίλαρχου Θεοδόσιου Στεφανίδη» στη Ξάνθη και «Υποστράτηγου Δημήτριου Παπαποστόλου» στη Γλαύκη, το 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) στη Ξάνθη, καθώς και το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου.

Κατά τις επισκέψεις, ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μονάδων και του Νοσοκομείου για την αποστολή, το έργο τους και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, τους Εθνοφύλακες, τους νοσηλευόμενους στο 212 ΚΙΧΝΕ καθώς και με τους συνοδούς τους.

ΧαρδαλιάςΧαρδαλιάς

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.