ΓΕΕΘΑ: Αρχηγός και προσωπικό του Γενικού Επιτελείου αντάλλαξαν ευχές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.12.21

ΓΕΕΘΑ: Αρχηγός και προσωπικό του Γενικού Επιτελείου αντάλλαξαν ευχές


 Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία των επικειμένων εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, επισκέφθηκε, χθες, τους χώρους εργασίας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό του.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά και το έργο που παράγει, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο, υπό τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Προέτρεψε, δε, το προσωπικό να συνεχίσει τις προσπάθειες με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής.

Ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εκφράζοντας την ελπίδα για σύντομη επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα και στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Πηγή 

Αρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.