Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο απο τα στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.12.21

Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο απο τα στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν.


 Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για παράβαση του άρθρου 11 Α.Ν. 1390/1938, όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 142/1943 περί ''παράνομης εμπορίας μαστίχας''.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Χίου, με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω αλλοδαπού δώδεκα (12) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες και δύο μεταλλικά δοχεία περιέχοντα χύδην φυσική μαστίχα Χίου, συνολικού βάρους τριάντα δύο κιλών (32 kg), χωρίς να συνοδεύονται από τα νόμιμα παραστατικά αγοράς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα μαστίχας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.