Και με βατραχανθρώπους ενισχύονται τα νησιά της πρώτης γραμμής ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.12.21

Και με βατραχανθρώπους ενισχύονται τα νησιά της πρώτης γραμμής ;


Τους πήραν για βατραχανθρώπους αλλά τους στέλνουν για υπηρεσία στα νησιά! Ο λόγος για 13 βατραχανθρώπους οι οποίοι εντάχθηκαν στο Λιμενικό με την  προκήρυξη 155 Λιμενοφυλάκων του 2019. Και οι 14 εντάχθηκαν στο Λιμενικό για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως βατραχάνθρωποι. Αυτό ήταν σαφέστατο από την πρώτη στιγμή…

Οι περισσότεροι από του 14 προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, απόφοιτοι της ΣΜΥ και τις ΣΣΕ που δέχτηκαν να γίνουν Λιμενοφύλακες με την προοπτική ότι θα εντάσσονταν στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών για την αναβαθμίσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Δεν είχαν κανένα θέμα να εισαχθούν στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα, πήραν τη δεύτερη ειδικότητα τους  (Αρμενιστές, μηχανοδηγοί και Ηλεκτρολόγοι), και ανέμεναν να αναλάβουν υπηρεσία στη ΜΥΑ.

Μόνο που τελικά ενημερώθηκαν ότι δεν θα τοποθετηθούν εκεί αλλά για τουλάχιστον 5 χρόνια θα πάνε σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου!!!

Δηλαδή το Λιμενικό έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών με 14 έμπειρα στελέχη αλλά αποφάσισε ότι …δεν τα θέλει!!!

Είναι ενδεικτικό της παράδοξης κατάστασης που καλούμαστε να καταλάβουμε το γεγονός ότι οι 13 ενημερώθηκαν να δηλώσουν σε ποιο νησί θέλουν να πάνε και τους απαγορεύθηκε  να φέρουν ακόμη και τις «πουλάδες» τους γιατί όπως τους είπαν …δεν προβλέπονται!!!

Το αποτέλεσμα είναι ότι ήδη έχουμε μία παραίτηση βατραχανθρώπου! 

Η ΜΥΑ είχε  κάνει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να υποδεχτεί τους έμπειρους βατραχανθρώπους των ΕΔ. 


Πηγή www.militaire.gr -   bloko.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.