Ζάκυνθος: Το ναυάγιο χτυπήθηκε από την κακοκαιρία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.12.21

Ζάκυνθος: Το ναυάγιο χτυπήθηκε από την κακοκαιρία


 Ο «Παναγιώτης» όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κατοίκου της ορεινής Ζακύνθου, χτυπήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος του πλοίου.

Το ύψος των κυμάτων έφτασε τα 4 μέτρα με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κομμάτι από το κουφάρι.

Μάλιστα, ο Διονύσης Τσουκαλάς απηύθυνε έκκληση στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, να ενεργήσουν άμεσα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του «Ναυαγίου», σε συνεργασία και με πλοιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έκκληση προς τους τοπικούς διοικούντες του νησιού και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, για το πλάτωμα του Ναυαγίου άλλα και την παραλία του Ναυαγίου. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της τοποθεσίας ας αφήσουν της οχθριές και τα εγώ τους και να μονιάσουν για το κοινό καλό του νησιού και των Ζακυνθινών. Πρέπει να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Ναυαγίου. Σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου».

Πηγή: imerazante

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.