Πάτρα: Βυθίσεις σκαφών και άλλες ζημιές από την κακοκαιρία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.12.21

Πάτρα: Βυθίσεις σκαφών και άλλες ζημιές από την κακοκαιρία


 Δύο (02) σκάφη βυθίστηκαν, ενώ σε δύο (02) ακόμη σκάφη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη μαρίνα Πατρών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Επιπροσθέτως, πλημμύρισε η δυτική προβλήτα Αντιρρίου καθώς και ο κεντρικός δρόμος που συνδέεται με αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του οικίσκου του Λιμενικού Φυλακίου Αντιρρίου. Επί του οδοστρώματος διαπιστώθηκε ύπαρξη μεγάλης ποσότητας φερτών υλικών, τα οποία απομακρύνθηκαν από μηχάνημα έργου του Δήμου Αντίρριου, ενώ διαπιστώθηκε καθίζηση μέρους της προβλήτας στο δυτικό τμήμα του λιμένα Αντιρρίου, πλησίον του Κάστρου.


Ακόμη, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε προβλήτες ξύλινης κατασκευής στη μαρίνα Πάτρας, ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη φερτών υλικών στον περιβάλλοντα χώρο αυτής.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες των βυθισμένων σκαφών να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνσή τους όπως επίσης και οι αρμόδιοι φορείς για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 29/11/21 και 30/11/21.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.