Σκόπελος: Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.12.21

Σκόπελος: Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, με έναν (01) επιβαίνοντα, στην παραλιακή οδό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα καθώς και όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου με τρία (03) στελέχη.

Ο 78χρονος ημεδαπός οδηγός απεγκλωβίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή ιδιώτη, ενώ οι πρώτες προσπάθειες ανάνηψης έγιναν από ιατρούς του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου κατέληξε.

Ανωτέρω όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου.


 


Πηγή: skiathoslife.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.