Συλλήψεις ημεδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μυτιλήνη και στη Χίο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.12.21

Συλλήψεις ημεδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μυτιλήνη και στη Χίο


 Στη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, επί της οδού Π. Κουντουριώτη Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης της οικείας Λιμενικής Αρχής για τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, ο ανωτέρω, έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, βρέθηκε να οδηγεί το Ε.Ι.Χ. όχημα υπό την επήρεια μέθης, με ένδειξη 1,04 mg/ltr εκπνεόμενου αέρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
*****

Στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού οδηγού Φ/Γ οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χίου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το εν λόγω Φ/Γ όχημα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.