Παρουσίαση του βιβλίου "Πάρτυ γενεθλίων" και διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού ΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.12.21

Παρουσίαση του βιβλίου "Πάρτυ γενεθλίων" και διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού ΛΣ

 


Η συγγραφέας Ανδρικοπούλου Μαρία με αμέριστη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.) για την φιλαναγνωστική δράση στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος. Έτσι , την Πέμπτη 9/12/2021, με τον Ηρώδη το χταπόδι, ήρωα του βιβλίου  της "Πάρτι γενεθλίων" εκδόσεις "Εν Πλω" έβαλε πλώρη για Πειραιά και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα φορέσανε τις μάσκες τους, μικροί και μεγάλοι, για μια βουτιά στο βυθό.


Μετά το πέρας της βιωματικής φιλαναγνωσίας , ακολούθησαν κατασκευές και παιχνίδι απο τα μικρά μας "ψαράκια" στα οποία δωρήστηκε το εν θέματι βιβλίο υπογεγραμμένο από την ίδια τη συγγραφέα.


Τις θερμές τις ευχαριστίες τόσο στην Πρόεδρο του ΠΣΥΜΕΛΣ, Βερροπούλου Αιμιλία για την  πρωτοβουλία όσο και στο προσωπικό του σταθμού για το καθημερινό του έργο εξέφρασε η κα Ανδρικοπούλου, καθώς η επικοινωνία της με τα παιδιά των συναδέλφων του Λιμενικού Σώματος αποτέλεσε για την ίδια ξεχωριστή εμπειρία. 






WWW.SYMELS.GR