Τσατσουλής : Η διαγραφή μελών του Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠ το 2019 ήταν ένα λάθος…“Στόχος μας η ομογενοποίηση του Συνδικαλιστικού μας φορέα”…” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.5.22

Τσατσουλής : Η διαγραφή μελών του Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠ το 2019 ήταν ένα λάθος…“Στόχος μας η ομογενοποίηση του Συνδικαλιστικού μας φορέα”…”


 Επικεφαλής συνδυασμού: “…Θέλω να αναλάβω δημόσια την ευθύνη που μου αναλογεί και να τονίσω ότι ήταν σφάλμα μου, η αποδοχή και η ψήφιση και από εμένα   , της πρότασης του Προέδρου της ΕΠΛΣΑΠ τον Ιούλιο του 2019 για διαγραφή των μελών της Ένωσης τα οποία όπως αποδείχθηκε και με την βούλα της Δικαιοσύνης ίδρυσαν έναν Πολιτιστικό Σύλλογο τον   π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. (Πολιτιστικό Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος)…”

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

<< Στόχος μας  η ομογενοποίηση του Συνδικαλιστικού μας φορέα.>>

‘Ένας από τους στόχους του εκλογικού μας συνδυασμού ‘’Λιμενική Οικογένεια’’ εφ’ όσον τα μέλη της ΕΠΛΣΑΠ με την ψήφο τους μας κάνουν την τιμή να αναλάβουμε  την Διοίκηση της Ένωσης θα είναι οπωσδήποτε η έναρξη διαπραγματεύσεων την  επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών με συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού Αττικής οι οποίοι δημιουργήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια με ευθύνη όλων μας .

Προσωπικά θέλω να αναλάβω δημόσια την ευθύνη που μου αναλογεί και να τονίσω ότι ήταν σφάλμα μου, η αποδοχή και η ψήφιση και από εμένα   , της πρότασης του Προέδρου της ΕΠΛΣΑΠ τον Ιούλιο του 2019 για διαγραφή των μελών της Ένωσης τα οποία όπως αποδείχθηκε και με την βούλα της Δικαιοσύνης ίδρυσαν έναν Πολιτιστικό Σύλλογο τον   π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. (Πολιτιστικό Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος) με μοναδικό σκοπό και στόχο την μέριμνα σε πολιτιστικό επίπεδο για τον κάθε συνάδελφο.

Η διαγραφή μελών του Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠ και αντιπροσώπων  το 2019 για την δημιουργία ενός Πολιτιστικού Συλλόγου  ήταν ένα λάθος το οποίο σίγουρα έπαιξε  έναν ρόλο στην δημιουργία περισσότερων του ενός Συνδικαλιστικών φορέων του Νομού Αττικής.

Ένα λάθος  το οποίο πρέπει να επανορθωθεί άμεσα και προσωπικά θα κάνω τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση . Όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στους συναδέλφους, και όχι να επωφεληθούν για τον εαυτό τους μέσα από τον συνδικαλισμό , χωράνε στην Ένωση Αττικής .

Αυτό θεωρώ ως έμπρακτη ενότητα . Όλα τα άλλα είναι απλά θεωρίες.

Για τον εκλογικό Συνδυασμό ‘’Λιμενική Οικογένεια’’

Τσατσουλής Θάνος

Πηγή  

Πηγή