Επισκευάστηκε κι επέστρεψε στη βάση του, στη Μαγνησία, το ελικόπτερο Apache - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.5.22

Επισκευάστηκε κι επέστρεψε στη βάση του, στη Μαγνησία, το ελικόπτερο Apache


 Το ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού έμεινε καθηλωμένο για ώρες σε παραλία της Καρύστου λόγω μηχανικής βλάβης

Μετά από ώρες παραμονής στην παραλία Γιαννίτσι της Καρύστου, στη Νότια Εύβοια, λόγω μηχανικής βλάβης, το στρατιωτικό ελικόπτερο Apache  επισκευάστηκε, έπειτα από όλους τους απαραίτητους ελέγχους που έγιναν από τεχνικούς της Αεροπορίας Στρατού που μετέβησαν στο σημείο και επέστρεψε στη βάση του, στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.  


Θυμίζεται πως, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει από το Στεφανοβίκειο  προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για βλάβη στον κινητήρα. Οι πιλότοι του Apache επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία της Καρύστου.


Το επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία, ενώ και οι δύο χειριστές του Apache είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.