Θεσσαλονίκη : Δωρεάν προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.5.22

Θεσσαλονίκη : Δωρεάν προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


 Δωρεάν προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην αποθήκη Γ’ του προβλήτα Α’ του ΟΛΘ

Εργαζόμενοι του λιμενικού σώματος Θεσσαλονίκης, του Πολεμικού Ναυτικού και άλλων επαγγελματιών αναμένουν στην ουρά για να υποβληθούν σε εξέταση για τυχόν μελάνωμα πάνω στο δέρμα. «Εργαζόμενοι που είναι στον ήλιο, να ξέρουν πλέον τι έχουν και τι δεν έχουν. Έχω εξεταστεί ξανά αλλά με δίκη μου πρωτοβουλία. Πολλοί συνάδελφοι δεν ασχολούνται με το να εξεταστούν. Καλό θα είναι να ξεκινήσουν όλοι», ανέφερε μέλος του Πολεμικού Ναυτικού.

Η εξέταση απαιτεί περίπου τέσσερα λεπτά και είναι πλήρως ανώδυνη, σημειώνουν οι ειδικοί, οι οποίοι και καλούν σε συμμετοχή στις εξετάσεις μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Οι ειδικοί κάνουν αυστηρή σύσταση για την έκθεση στον ήλιο αυτήν την εποχή του χρόνου, την οποία και κρίνουν ως απαγορευτική.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.