Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Σφακίων για τα προβλήματα του Λιμενικού Σταθμού της Χώρας Σφακίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.5.22

Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Σφακίων για τα προβλήματα του Λιμενικού Σταθμού της Χώρας Σφακίων

 Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Σφακίων για τα προβλήματα του Λιμενικού Σταθμού της Χώρας Σφακίων και για την μεταστέγαση του σε ιδιόκτητο κτίριο στην θέση Μαύρη Λημνιώνα.  Όπως δημοσίευσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Μανούσος Χιωτάκης στον λογαριασμό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης  (εδώ) συναντήθηκε για το λόγο αυτό με τον  Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Αλεξανδράκη Γεώργιο.

 Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δ.Σ. της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης, δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει για άλλη μια φορά το Λιμενικό Σταθμό Χώρας Σφακίων για την μεταστέγαση του σε νέο κτήριο στο φυσικό του χώρο  στο Λιμένα. No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.