Αλιευτικοί έλεγχοι στη Χαλκίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.5.22

Αλιευτικοί έλεγχοι στη Χαλκίδα


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή ''Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ'' του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, εντοπίστηκε 62χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει διενεργώντας υποβρύχια αλιεία, 80 άτομα όστρακα του είδους ''ΑΚΑΝΘΩΤΟΣ ΣΤΡΟΜΠΟΣ'' και 100 άτομα όστρακα του είδους ''ΚΥΔΩΝΙΑ'', είδη απαγορευμένα στην ερασιτεχνική αλιεία.

Επίσης, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΛΑΚΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ'' Χαλκίδας του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, εντοπίστηκε 50χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει διενεργώντας υποβρύχια αλιεία, 13,5kg όστρακα του είδους ''ΑΚΑΝΘΩΤΟΣ ΣΤΡΟΜΠΟΣ'', είδος απαγορευμένο στην ερασιτεχνική αλιεία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ οι ανωτέρω ποσότητες αλιευμάτων κατασχέθηκαν και στη συνέχεια καταστράφηκαν.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.