Επίσκεψη αξιωματούχων της Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας της Βρετανίας καθώς και εκπροσώπων της Βρετανικής Πρεσβείας στο Αρχηγείο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.5.22

Επίσκεψη αξιωματούχων της Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας της Βρετανίας καθώς και εκπροσώπων της Βρετανικής Πρεσβείας στο Αρχηγείο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ)


 Την Τρίτη 24-05-2022 πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αξιωματούχοι της Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας της Βρετανίας (The Royal College of Defence Studies/RCDS) καθώς και εκπρόσωποι της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Στο δίωρο πρόγραμμα ενημέρωσης/συνάντησης με Αξιωματούχους του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής, έγινε παρουσίαση επί θεμάτων επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων καθώς και επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης –Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ) όπου ενημερώθηκαν επί θεμάτων λειτουργίας των.

Η εν λόγω δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επισκέψεων της τρέχουσας εκπαιδευτικής σειράς της ανωτέρω Ακαδημίας σε χώρες του εξωτερικού (Overseas Study Tour 2022) και αποτελείτο από αντιπροσωπεία είκοσι (20) σπουδαστών (Ανώτατοι-Ανώτεροι Αξιωματικοί και πολιτικό/εκπαιδευτικό προσωπικό του RCDS) καθώς και από Αξιωματικούς προερχόμενους από δέκα ακόμα χώρες.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Α' Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αργυράκης Ιωάννης, ο Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Πανταζόγλου Αριστείδης, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας-Αστυνόμευσης Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κοντιζάς Τρύφων, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος καθώς και αντιπροσωπεία της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Σχετικές εικόνες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ_1ΕΠΙΣΚΕΨΗ_2ΕΠΙΣΚΕΨΗ_3ΕΠΙΣΚΕΨΗ_4

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.