Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών συναντήθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.5.22

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών συναντήθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας


 Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας.


Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αφού υποδέχτηκε τον νέο Αρχηγό στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών τον συνεχάρη για την προαγωγή του ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.Με τη σειρά του ο κ. Σκούμας, αφού έλαβε την ευχή του Μακαριωτάτου στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να ανταλλάξουν απόψεις.

 .

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Σκούμας πριν τοποθετηθεί στη θέση του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας υπηρετούσε ως Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος από το 2019.

Πηγή: orthodoxia.info

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.