Δύο άνθρωποι πνίγηκαν σε Θάσο και Ασπροβάλτα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.5.22

Δύο άνθρωποι πνίγηκαν σε Θάσο και Ασπροβάλτα


 Δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα, όπως ανακοίνωσε το λιμενικό.


Συγκεκριμένα ο Λιμενικός Σταθμός Χάλκης ενημερώθηκε το πρωί του Σαββάτου για πρόβλημα με αλλοδαπό λουόμενο στη θάλασσα.


Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του λιμενικού από ξηράς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 73χρονος αλλοδαπός, είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες. Κατόπιν διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης, ο οποίος βρισκόταν στο εν λόγω σημείο. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Ο δεύτερος θάνατος αφορά σε μια 74χρονη στην Ασπροβάλτα. Αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Το Λιμενικό έσπευσε και πάλι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε.


Η 74χρονη βγήκε μόνη της από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία. Κατόπιν προσπαθειών ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”. Και εκεί παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δύο άνθρωποι πνίγηκαν σε Θάσο και Ασπροβάλτα

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.