Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών στο Ηράκλειο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.5.22

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών στο Ηράκλειο


 


Στη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για παράβαση του ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” προέβησαν, την 29-5-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και ομάδας Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των παραπάνω στελεχών, διενεργήθηκε νομότυπος έλεγχος στην οικία του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • τριάντα οκτώ (38) αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους δεκαέξι γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (16,1gr),
  • δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ, (865,00 €) και,
  • ένα Ι.Χ.Ε. όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη μονάδα τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το ΙΧΕ όχημα πρόκειται να παραδοθεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.