Αρχηγός Λ.Σ. από Χανιά: Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί τον πολίτη και την πατρίδα προσηλωμένο στο εθνικό και διεθνές δίκαιο (ΒΙΝΤΕΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.5.22

Αρχηγός Λ.Σ. από Χανιά: Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί τον πολίτη και την πατρίδα προσηλωμένο στο εθνικό και διεθνές δίκαιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Επισκέφθηκε τα Χανιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Μάχης της Κρήτης – Συναντήθηκε με το προσωπικό του Λ.Σ. στο περιπολικό σκάφος 920 του Λ.Σ.

Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά συνάντησε σήμερα από κοντά ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος, Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης.

Η συνάντηση έγινε στο πλωτό περιπολικό σκάφος 920 του λιμενικού με τον αντιναύαρχο να συγχαίρει και να εμψυχώνει τα στελέχη και το προσωπικό του Λ.Σ. για το καθημερινό τους έργο.

Όπως δήλωσε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκα το πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος 920 και το πλήρωμά του. Να γνωρίζετε ότι τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ. και όλο το προσωπικό δίνουν μια καθημερινή μάχη έχοντας σαν ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα. Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί τον πολίτη και την πατρίδα πιστά προσηλωμένο στο εθνικό μας και στο διεθνές δίκαιο σε καθημερινή βάση και υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν»