Σύλληψη αλλοδαπών και του ημεδαπού διακινητή τους στην Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.9.22

Σύλληψη αλλοδαπών και του ημεδαπού διακινητή τους στην Πάτρα


 Στη σύλληψη δυο (02) αλλοδαπών καθώς και του 59χρονου ημεδαπού διακινητή τους, προέβησαν απογευματινές ώρες στις 24/09/2022, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με τη συνδρομή σκύλου στο νότιο λιμένα Πατρών σε φορτηγό όχημα, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί εντός του φορτηγού οχήματος.


Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 59χρονος οδηγός του οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου τους δυο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο καθώς και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.