Μόνο στο Λιμενικό : Τους ενοχλεί ακόμη και η δωρεάν χορήγηση ιματισμού στους συναδέλφους; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.9.22

Μόνο στο Λιμενικό : Τους ενοχλεί ακόμη και η δωρεάν χορήγηση ιματισμού στους συναδέλφους;


 Ο λόγος σε αναγνώστη συνδικαλιστή της ΠΟΛ…από εμαιλ

“Προς μεγάλη έκπληξη όλων μας η πρωτοβάθμια Ένωση της ΠΟΕΠΛΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση κατά στελεχών που ανήκουν στην ΠΟΛ και μερίμνησαν να χορηγηθούν είδη ιματισμού στους συναδέλφους τους.
Να τονίσουμε πως η κίνηση των συναδέλφων της Γραμματείας Πλωτών της ΠΟΛ είχε εντελώς ανιδιοτελή χαρακτήρα αφού στη νέα Ομοσπονδία των Λιμενικών ο στόχος είναι να αναδειχτεί ο ρόλος των απλών στελεχών στο συνδικαλιστικό κίνημα δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο ελπιδοφόρο αυτό κίνημα όλοι οι Λιμενικοί όπου και να υπηρετούν.
Ακολουθώντας τον μοναχικό δρόμο της δήθεν αντιπροσωπευτικότητας η ΠΟΕΠΛΣ και οι Ενώσεις της χάνουν συνεχώς έδαφος αφού όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος έχουν ενωθεί σε ένα συλλογικό όργανο που περιλαμβάνει τους Αξιωματικούς αλλά και τούς δυναμικούς εν αποστρατεία συναδέλφους.
Ας αφήσουν τους λεωνταρισμούς λοιπόν αυτοί που τόσα χρόνια είχαν τα τοπικά σωματεία σε πλήρη αδράνεια και ας ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των συναδέλφων ,ένα εξ αυτών είναι και το κόστος προμήθειας ιματισμού αφού οι μισθοί μας πλέον δεν επαρκούν ούτε για τα βασικά αγαθά που απαιτούνται για μια οικογένεια.”