ΟΛΗ: Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.9.22

ΟΛΗ: Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer


 Η φετινή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, παρά τις προκλήσεις, ήταν χρονιά ανάκαμψης  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε εχθές 27 Σεπτεμβρίου 2022, ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων και προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα  στον καπετάνιο κ. Morvillo Luca, και τον Hotel Director κ. Piccinin Andreas του κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Explorer, που είχε προσεγγίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου,  με 559 επιβάτες,  προερχόμενο από Valletta και  με επόμενο λιμάνι το Kusadasi.

Τον  Δήμο  Ηρακλείου  εκπροσώπησαν  ο κ. Γιώργος  Σισαμάκης Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και η κα. Δέσποινα Διαλυνά από το Τμήμα Τουρισμού, ενώ τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Κρουαζιέρας κα. Κυριακούλα Καμπανά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ, κ. Μηνάς Παπαδάκης δήλωσε: «Ο προορισμός Κρήτη  είναι ιδιαίτερα ελκυστικός καθώς προσφέρει άπειρες επιλογές συνδυάζοντας τον ήλιο, τις εξαιρετικές θάλασσες και τους ορεινούς όγκους  με την  ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία,  τον πολιτισμό, την λαϊκή παράδοση, την κρητική διατροφή, τον αγροτουρισμό, τις άριστες υποδομές, κλπ.

Καθώς η συνεισφορά του τουρισμού στην οικονομία και στην κοινωνία του προορισμού Κρήτη είναι ιδιαίτερα σημαντική, ο Οργανισμός λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους φορείς συνεχίζει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και για μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ».

Πηγή