Ερώτημα στη βουλή από Π.Α.Σ.Ο.Κ. - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις οφειλόμενες άδειες στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.9.22

Ερώτημα στη βουλή από Π.Α.Σ.Ο.Κ. - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις οφειλόμενες άδειες στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ


 Ύστερα από την ανακοίνωση της Π.Ο.Λ. (εδώ) για το ζήτημα που υφίσταται με τη ΜΗ χορήγηση των κανονικών αδειών των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. ,που έχει ως αποτέλεσμα σε κάποια από αυτά να οφείλονται (και εν τέλει να μη χορηγούνται ποτέ) οι προβλεπόμενες κανονικές άδειες μέχρι και 4 έτη πριν , σχετικό ερώτημα-αναφορά υπέβαλλε προς τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ιωάννη ο υπεύθυνος τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βουλευτής Κέρκυρας κ.Μπιάγκης Δημήτριος .vouli

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΑΓΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Κερκύρας - Π.Α.Σ.Ο.Κ. - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 15-09-2022

Προς τον

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη

Θέμα: Οφειλόμενες κανονικές άδειες στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

ΚΑΤΑΘΕΤΩ

Ως αναφορά την από 14-09-2022 με αρ. πρ. 107/2022 Ανοικτή Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών,           όπως           έχει           αναρτηθεί           στην           ιστοσελίδα        της  Ομοσπονδίας (https://www.omospondia.gr/2022/09/4.html?m=1) σχετικά με τις οφειλόμενες κανονικές άδειες στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, την οποία επισυνάπτω ως σχετικό και παρακαλώ τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει κατά το άρθρο 125 του Κανονισμού της Βουλής.

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Δημήτρης Μπιάγκης

Βουλευτής Κέρκυρας 

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.