Βλάβη Σε Ιστιοφόρο Ανοιχτά Του Αστακού-Κινητοποίηση Του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.9.22

Βλάβη Σε Ιστιοφόρο Ανοιχτά Του Αστακού-Κινητοποίηση Του Λιμενικού


 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πλατύ Γιαλού, πρωινές ώρες χθες για μηχανική βλάβη του Ι/Φ ¨ΜΥΡΤΩ¨ το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή κόλπου νήσου Πετάλα, με οκτώ αλλοδαπούς επιβαίνοντες.


Άμεσα στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και το Α/Κ-Ε/Π ¨ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨ Λ.Α. 302, το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω Ι/Φ στον λιμένα Αστακού, συνοδεία του περιπολικού σκάφους, όπου και προσέδεσε ασφαλώς.


Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πλατύ Γιαλού του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨ΜΥΡΤΩ¨, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.