Τραγωδία αυτοκτόνησε αστυνομικός: Έπεσε με το αυτοκίνητο του στη θάλασσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.3.23

Τραγωδία αυτοκτόνησε αστυνομικός: Έπεσε με το αυτοκίνητο του στη θάλασσα


 «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», είπε ο αστυνομικός και βούτηξε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης


Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο αυτόχειρας που είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι.

Από σοβαρό πρόβλημα υγείας φαίνεται να έπασχε ο αστυνομικός που νωρίτερα σήμερα, έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και βούτηξε με αυτό στον Θερμαϊκό. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, που άκουσαν έναν ιερέα να του φωνάζει επανειλημμένα «αγόρι μου, γιατί; Για ποιο λόγο;», κι εκείνος να απαντά πως  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας  έπασχε από καρκίνο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο έφτασαν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ αλλά κινητοποποιήθηκε και το Λιμενικό.
Η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου ξεκίνησε αμέσως αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν νεκρός. 

Το αυτοκίνητο έβγαλε από τη θάλασσα ειδικό γερανοφόρο όχημα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00. Εκτιμάται πως  ήταν περίπου 40-45 ετών.

«Είπε 'τώρα θα δεις!' και έπεσε στη θάλασσα»

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ καρέ τα όσα είδε.

“Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν επίσης στο σημείο, δήλωσε ότι ο άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα.