Μια απόδοση ευγνωμοσύνης στο ανθρώπινο δυναμικό του ΛΣ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας(φωτο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.3.23

Μια απόδοση ευγνωμοσύνης στο ανθρώπινο δυναμικό του ΛΣ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας(φωτο)


 Εκδήλωση στο Υπουργείο Ναυτιλίας προς τιμήν του Λιμενικού Σώματος.

Σε μια λαμπρή τελετή τιμήθηκαν χθες με βραβεύσεις  από την πολιτική και φυσική ηγεσία  Κυβερνήτες και Προϊστάμενοι αρχών και υπηρεσιών που προφέρουν τις υπηρεσίες με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση στο κοινωνικό σύνολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Λιμενικών Νέων μεταξύ των  βραβευθέντων ξεχώρισαν οι Προϊστάμενοι Λιμενικών Αρχών και Μονάδων, άγρυπνοι φύλακες των θαλασσίων συνόρων.

Επίσης η σημερινή ηγεσία τίμησε τον Επίτιμο Αρχηγό ΛΣ Ναύαρχο ΛΣ εα Θοδωρή Κλιάρη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης καθώς  ο ΓΓ  Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων/νος Φλώρος, οι Αρχηγοί των τριών όπλων, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης , ΓΕΝ  Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης , Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς καθώς εκπρόσωποι των Αρχηγών ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ .

Εκπρόσωποι Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς πλήθος εκπροσώπων της Ναυτιλιακής κοινότητας.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του Αρχηγείου ΛΣ και του ΥΝΑΝΠ , Επίτιμοι Αρχηγοί του ΛΣ , σύνδεσμοι και ακόλουθοι πρεσβειών, καθώς οι θεσμικοί  εκπρόσωποι των Απόστρατων του ΛΣ (ΕΑΑΛΣ)και του ΠΝ(ΕΑΑΝ).

 


Πηγή