Ραφήνα: Πατέρας δύο παιδιών ο υποπλοίαρχος που σκοτώθηκε χθες στο τροχαίο της Μαραθώνος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.7.23

Ραφήνα: Πατέρας δύο παιδιών ο υποπλοίαρχος που σκοτώθηκε χθες στο τροχαίο της Μαραθώνος


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 χθες το πρωί στη Λεωφόρο Μαραθώνος και συγκεκριμένα στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.


Μια 88χρονη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Στο τζιπ, που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό (ναυτοδικείο), εγκλωβίστηκαν δύο άτομα: Ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός και ένας ναύτης 29 ετών που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.


Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα. Και τα δύο άτομα τα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 


Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση παρότι το αυτοκίνητό της διαλύθηκε.


troxaio_marathonos19072023-2
troxaio_marathonos19072023-3
troxaio_marathonos19072023-7
troxaio_marathonos19072023-9

 

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 χθες το πρωί στη Λεωφόρο Μαραθώνος και συγκεκριμένα στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.


Μια 88χρονη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Στο τζιπ, που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό (ναυτοδικείο), εγκλωβίστηκαν δύο άτομα: Ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός και ένας ναύτης 29 ετών που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.


Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα. Και τα δύο άτομα τα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση παρότι το αυτοκίνητό της διαλύθηκε.