Σύλληψη ατόμων στη Χαλκίδα και στη Κέρκυρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.5.24

Σύλληψη ατόμων στη Χαλκίδα και στη Κέρκυρα


 Τις μεσημβρινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκάλας Καλλονής Λέσβου ότι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 57χρονη αλλοδαπή με λουτρική περιβολή, στην παραλία Σκάλας Καλλονής. Στην 57χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Καλλονής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου.


*****


Τις απογευματινές ώρες χτες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή της ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του Ν. 4139/13 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από Ηγουμενίτσα στο λιμάνι της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν στη κατοχή του τρεις (03) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους δέκα (10) γραμμαρίων. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.