Για πρώτη φορά στον Πειραιά τo κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.5.24

Για πρώτη φορά στον Πειραιά τo κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International


 Το Voyager of theSeas ανήκει στην κλάση Voyager, έχει μικτή χωρητικότητα 137,276 τόνων, μήκος 310 μέτρα, 15 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 3,600 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και ανακαινίστηκε το 2019. Στα highlights του πλοίου βρίσκονται ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το minigolf. Στην κατηγορία Voyager εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties.


Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi,  4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 3 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.


Το φετινό καλοκαίρι, το Voyager of the Seas θα πραγματοποιήσει 3 κρουαζιέρες, στις 17 & 24 Ιουνίου και στις 19 Αυγούστου, 7 νυχτών από και προς τον Πειραιά με λιμάνια προσέγγισης την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διανυκτερεύει, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.


Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, το Voyager of the Seas θα επισκέπτεται λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου, όπως τη Βαλέντσια της Ισπανίας, το Αιάκειο της Κορσικής, το Πορτοφίνο της Ιταλίας κ.ά. με λιμάνι αναχώρησης τη Βαρκελώνη ή την Τσιβιταβέκια. Επίσης, θα προσφέρει αναχωρήσεις από τον Πειραιά που θα καταλήγουν είτε στη Ραβέννα είτε στη Βαρκελώνη με στάσεις στους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου, του Ιονίου, της Αδριατικής και της Δυτικής Μεσογείου.


Το καλοκαίρι του 2025 το Voyager of the Seas, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με παρόμοια δρομολόγια και μαζί με αυτό θα έρθει και το Brilliance of the Seas, κλάσης Radiance, το οποίο θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αναχώρησης. Από τέλη Μαΐου έως αρχές Αυγούστου 2025, το Brilliance of the Seasθα έχει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με 7νυχτα δρομολόγια που θα ξεκινούν και θα τελειώνουν στον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Σαντορίνη, το Μποντρούμ και το Κουσάντασι στην Τουρκία και τη Λεμεσό στην Κύπρο.


Aποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Royal Caribbean στην Ελλάδα, είναι το Navigator Travel & Tourist Services.


Σχετικά με Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International προσφέρει καινοτομία στη θάλασσα για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε διαδοχική κατηγορία πλοίων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα ενσωματώνοντας την τελευταία τεχνολογία και τις εμπειρίες επισκεπτών για τον σημερινό περιπετειώδη ταξιδιώτη. Η εταιρεία κρουαζιέρας συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια σε περισσότερους από 270 προορισμούς σε 72 χώρες σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού νησιωτικού προορισμού της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, PerfectDay at CocoCay, η πρώτη στη συλλογή PerfectDay Island. Η Royal Caribbean ψηφίζεται «Best Cruise Line Overall» για20 συναπτάχρόνιασταTravel Weekly Readers’ Choice Awards.

ΠΗΓΗ