ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά – Πότε ξεκινά η 24ωρη πανελλαδική απεργία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.4.22

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά – Πότε ξεκινά η 24ωρη πανελλαδική απεργία


 Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία - Πότε θα ξεκινήσουν και πάλι δρομολόγια τα πλοία


Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την Κυριακή 1η Μαΐου μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ)  να κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.


Σύμφωνα με το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών, η απεργία θα ξεκινήσει την 00.01 ώρα της 1ης Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή και θα λήξει στις 24.00 τα μεσάνυχτα ώρα της ίδιας ημέρας.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΝΟ «Οι ναυτεργάτες αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των εργαζομένων στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.


Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οι εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΝΟ.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.