Δραστηριότητα Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τις Άγιες μέρες του Πάσχα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.4.22

Δραστηριότητα Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τις Άγιες μέρες του Πάσχα

  


Η Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ. όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχε στις περιφορές των Επιταφίων Θρήνων του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιώς, του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς αλλά και στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησαν οι ασθενείς, οι συγγενείς τους και οι εργαζόμενοι σε αυτό, την περιφορά του Επιταφίου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, καθώς  το άκουσμα των πένθιμων ψαλμών και μελωδιών από την φιλαρμονική δημιούργησαν κλίμα κατάνυξης και προσευχής για ταχεία ανάρρωση και δύναμη για να ανταπεξέλθουν οι ασθενείς στις δύσκολες ώρες που βιώνουν αυτές τις άγιες μέρες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο.


Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.