Ρίο-Αντίρριο: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού άνδρα που παράτησε το ΙΧ του στη γέφυρα -Πιθανόν πήδηξε στη θάλασσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.4.22

Ρίο-Αντίρριο: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού άνδρα που παράτησε το ΙΧ του στη γέφυρα -Πιθανόν πήδηξε στη θάλασσα


 Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ανθρώπου που, όπως φαίνεται, βούτηξε στη θάλασσα από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.


Το απόγευμα της Πέμπτης, ένας άνδρας άφησε το όχημά του πάνω στη γέφυρα και χάθηκε από το σημείο, ενώ κατά τα φαινόμενα πήδηξε στη θάλασσα.


Από το απόγευμα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο οχήματα στις ακτές, ένα ακόμη σκάφος του Ερυθρού Σταυρού αλλά και δύο επιβατικά πλοία της περιοχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται πιθανόν για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την οικογένειά του.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.