Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.4.22

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) στον Πειραιά


 Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Κ-9 ''ΤΟΜΠΥ'', για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' στον λιμένα Πειραιά.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στον 21χρονο κατά την είσοδό του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο κατά την οποία εντοπίστηκε, εντός ταξιδιωτικού σάκου που έφερε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους εκατόν σαράντα δύο (142gr) γραμμαρίων.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.