Κινητοποίηση Λιμενικού Μεσολογγίου Για Προσάραξη Σκάφους Αναψυχής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.4.22

Κινητοποίηση Λιμενικού Μεσολογγίου Για Προσάραξη Σκάφους Αναψυχής


 Πρωινές ώρες Μεγάλης Τετάρτης, κινητοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για περιστατικό προσάραξης σκάφους στην είσοδο του διαύλου λιμένα Μεσολογγίου


Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Π – Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ» Ν.Μ. 11, έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος, διαπιστώνοντας ότι το σκάφος αναψυχής ”REBOOT” σημαίας Ολλανδίας είχε προσαράξει στην εν λόγω περιοχή, ενώ οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες, ήταν καλά στην υγεία τους.


Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων, ενώ το εν λόγω σκάφος αφού αποκολλήθηκε με την συνδρομή του ως άνω Α/Κ, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Μεσολογγίου, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.


Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”REBOOT” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο επιθεωρητή.


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.