Με το «Superstar» θα μεταφερθούν στη Μύκονο οι επιβάτες του πλοίου που πρασάραξε στο λιμάνι της Τήνου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.4.22

Με το «Superstar» θα μεταφερθούν στη Μύκονο οι επιβάτες του πλοίου που πρασάραξε στο λιμάνι της Τήνου


 Το πλοίο έπεσε στα βράχια - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί - Το πλοίο με 456 επιβάτες και 30 μέλη πληρώματος εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα - Ανδρος, Τήνος, Μύκονος

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» με προορισμό τη Μύκονο, θα επιβιβαστούν οι 187 επιβάτες το πλοίου «Super Express» που πρασάραξε το απόγευμα σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα.


Στο καταμαράν «Super Express» επέβαιναν συνολικά 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.


Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και οι επιβάτες με προορισμό την Τήνο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.


Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα-Ανδρος,Τήνος, Μύκονος.


Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου «Super Express» και η βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.


Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο της Golden Star Ferries έσβησαν, το απόγευμα, οι μηχανές κι ενώ αυτό βρισκόταν εντός του κεντρικού λιμένα του νησιού.


Αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι.


Παρά τις προσπάθειες του καπετάνιου, ο οποίος φρόντισε να ρίξει άγκυρα, το ταχύπλοο έπεσε στα βράχια με το μπροστινό του μέρος αφού δεν κατέστη εφικτό να γίνουν οι απαραίτητοι χειρισμοί.


Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών και πληρώματος.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.