Ο Εκπρόσωπος Τύπου Πλωτάρχης Λ.Σ. Αλεξίου Νικόλαος για την έξοδο των εκδρομέων απο το Λιμάνι του Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.4.22

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Πλωτάρχης Λ.Σ. Αλεξίου Νικόλαος για την έξοδο των εκδρομέων απο το Λιμάνι του Πειραιά«Η κίνηση σταδιακά αυξάνεται. Σήμερα αναμένεται να φύγουν πάνω από 13.500 άνθρωποι. Θα έχουμε 26 απόπλους για τον Αργοσαρωνικό όπου και εκεί αναμένεται να έχουμε πάνω από 2.000 ανθρώπους» είπε ο Νίκος Αλεξίου, πλωτάρχης και εκπρόσωπος του υπουργείου Ναυτιλίας.


«Τα μέτρα συνεχίζουν να ισχύουν, θα πρέπει να έχουμε τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού, PCR ή rapid όπου απαιτείται και self test 24 ωρών για τους ανήλικους. Ευτυχώς ο καιρός είναι καλός και ο κόσμος μπορεί να κάθεται και στο κατάστρωμα» ανέφερε για τον συνωστισμό στα πλοία.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.