Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και ανταλλαγή ευχών για το Πάσχα με το προσωπικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.4.22

Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και ανταλλαγή ευχών για το Πάσχα με το προσωπικό


 Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού επισκέφθηκε, σήμερα, Πέμπτη 21 Απριλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό για το Πάσχα.


Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με τους διοικητές και το προσωπικό της διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρώνι (ΝΟΚ) ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης αντάλλαξε ευχές με τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της φρεγάτας «Σπέτσαι», η οποία εκτελεί φυλακή Σκοπούντος.


Επίσης, επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αρχηγείου Στόλου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ενώ, μέσω τηλεδιάσκεψης, αντάλλαξε ευχές με τους κυβερνήτες της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» που συμμετέχει στην επιχείρηση «Irini» στην κεντρική Μεσόγειο καθώς και της φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς» που συμμετέχει στην επιχείρηση «Unifil» στην ανατολική Μεσόγειο.


Όπως ανακοινώθηκε, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εξαίροντας την προσπάθεια του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων, που καταβάλλεται διαρκώς για την διατήρηση και επαύξηση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας, καλώντας όλους να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή