Νυχτερινό ρεύμα: Ξεκινά την Κυριακή 1/5 το θερινό ωράριο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.5.22

Νυχτερινό ρεύμα: Ξεκινά την Κυριακή 1/5 το θερινό ωράριο


 Από σήμερα Κυριακή 1η Μαΐου αποχαιρετάμε το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα και υποδεχόμαστε το θερινό.

O ΔΕΔΔΗΕ, ανακοίνωσε το μειωμένο τιμολόγιο για το διάστημα 1η Μαΐου – 31 Οκτωβρίου, το οποίο θα ισχύει από τις 23:00 έως τις 07:00. Το κόστος του νυχτερινού ρεύματος είναι κατά 30% περίπου μειωμένο σε σχέση με το κανονικό.

Μέχρι χθες, όσοι έχουν νυχτερινό είχαν τη δυνατότητα να έχουν αυτή τη μείωση στο κόστος από τις 2:00 τα ξημερώματα έως τις 8:00 το πρωί και από τις 15:00 έως τις 17:00. Τα ωράρια όμως τροποποιούνται από σήμερα που μπαίνει σε εφαρμογή το θερινό ωράριο.

Νυχτερινό ρεύμα – Αίτηση

Εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος, ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να εγκαταστήσει στην παροχή του μετρητή με χρονοχρέωση, δηλαδή μετρητή ο οποίος μετρά χωριστά την κατανάλωσή του σε δυο χρονικές ζώνες, τη ζώνη κανονικής χρέωσης (ημερήσια ζώνη) και τη ζώνη μειωμένης χρέωσης (νυκτερινή ζώνη). Τα τιμολόγια χρέωσης της ζώνης κανονικής χρέωσης και της ζώνης μειωμένης χρέωσης καθορίζονται από τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η συμμετοχή στις δαπάνες για την εγκατάσταση μετρητή με χρονοχρέωση ανέρχεται σε 34,00 ευρώ συν ΦΠΑ.

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.