Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του Ν.2696/99 ''Περί αλλοίωσης στοιχείων οχήματος'' στη Ζάκυνθο (VIDEO) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.5.22

Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του Ν.2696/99 ''Περί αλλοίωσης στοιχείων οχήματος'' στη Ζάκυνθο (VIDEO)
 Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών ηλικίας 30 και 63 ετών προέβησαν, την 9-5-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τη συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, για παράβαση του Ν.2696/99 περί ''Περί αλλοίωσης στοιχείων οχήματος'' και των άρθρων 216, 372, 374, 394 και 45 Π.Κ.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών, διαπιστώθηκε ότι κατόπιν νομότυπης έρευνας σε δύο οικίες στις οποίες διέμενε ο 30χρονος στη ν. Ζάκυνθο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι: δύο Ι.Χ.Ε. μάρκας SMART, εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για αλλοιώσεις οχημάτων, μία μεταλλική πλάκα στην οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν αποτυπωθεί με τον προαναφερθέντα εξοπλισμό οι αριθμοί πλαισίου που έφεραν τα οχήματα.

Σημειώνεται ότι στα προαναφερόμενα οχήματα, οι εν λόγω ημεδαποί είχαν παραποιήσει τους αριθμούς πλαισίου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων καθώς και λοιπός εξοπλισμός, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Σχετικές εικόνες

12

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.