Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά για παράβαση του Ν. 4678/20 “ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.5.22

Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά για παράβαση του Ν. 4678/20 “ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα”


 Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα , στον λιμένα Πειραιά, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του Ν. 4678/20 “ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα”.


Ειδικότερα, σε διενεργηθέντα-νομότυπο έλεγχο στον ανωτέρω από τα προαναφερόμενα στελέχη, κατά την διαδικασία επιβίβασης του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, παρέδωσε οικειοθελώς τα κάτωθι:


-ένα (01) πιστόλι διαμετρήματος 8μμ


-μία (01) γεμιστήρα με δύο (02) σφαίρες εντός αυτής


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ το όπλο πρόκειται να αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών για έλεγχο και εξέταση. Στην εν λόγω έρευνα συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Κ9 “ΤΟΒΒΥ” .

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.